back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 έβαλε… γκολ στα δίχτυα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Διαβάστε επίσης

«Γκολ στη φτώχεια» έβαλε ο Αθήνα 9.84 στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» ,για τη συμπλήρωση των 15 χρόνων ζωής (2007-2022) της Εθνικής Αστέγων, η οποία από την ίδρυσή της έως και σήμερα προωθεί μηνύματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αποδοχής μεταξύ των ανθρώπων.

Η πλατεία Συντάγματος μεταμορφώθηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου και η  ομάδα του σταθμού της πόλης αγωνίστηκε με στόχο την προώθηση της ελπίδας, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης και μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες  έβαλαν γκολ στα δίχτυα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Στην ομάδα- αποστολή του σταθμού της πόλης συμμετείχαν: η Πρόεδρος του Αθήνα 9.84 Πόπη Δομάζου,  η Γενική Διευθύντρια Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής-Διευθυντής Ενημέρωσης Δημήτρης Τζιβελέκης και οι δημοσιογράφοι: Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Πάνος Καββαδάς, Κώστας Κορέλης , Στέφανος Λεμονίδης, Δημήτρης Πέρρος, Κωνσταντίνος Σιούμπουρας και ο τεχνικός Βαγγέλης Δημακόπουλος.

Επίσης,  τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΡΑ Χρήστος Σπυριδάκης και Γιώργος Γερονικολός καθώς και η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα