back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τελικός για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

Μόνο για τη νίκη θα παίξει πλέον η ΑΕΚ στα Γιάννενα κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη των playoffs, ΠΑΣ, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική των playoofs της Super League.

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, το απόγευμα της Δευτέρας 18:00-Novasports Prime στους «Ζωσιμάδες», ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Ένα παιχνίδι για το οποίο η Ένωση «καίγεται» για το τρίποντο. Ύστερα από την εντός έδρας ήττα της (1-2) από τον Άρη αλλά και τις νίκες των «κιτρίνων» και του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην 5η θέση (48β.), στο -5 από τον Άρη και στο -3 από το «τριφύλλι». Εάν δεν φύγει νικήτρια από τους “Ζωσιμάδες” τα πράγματα δυσκολεύουν για τα καλά για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ (6ος, 43β.) συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διαδικασίας των playoffs. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το «Χ» (0-0) κι απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά τις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Άρη.

Με αρκετές απουσίες έχει ταξιδέψει η ΑΕΚ στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, καθώς και στους Λε Ταλέκ και Μισελέν που αποτελούν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Στάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς στην αποστολή τους συμπεριλαμβάνονται και οι Σνάιντερ, Ντομίνγκες αλλά και Κόντε (για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του), οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα