back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε με το εμφατικό 4-0. Πρόσωπο του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Μο Σαλάχ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μετά τον θρίαμβο της Λίβερπουλ δήλωσε: «Οι συμπαίκτες μου στην άμυνα και το κέντρο μου κάνουν την ζωή πιο… εύκολη, μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Όταν έχεις το μηδέν πίσω, όλα είναι πιο εύκολα. Θέλαμε να σκοράρουμε ένα γκολ, όταν το πετύχαμε είπαμε πάμε για το δεύτερο, μετά για το τρίτο. Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την εμφάνισή του:

«Το έχω πει ξανά, θέλω να σκοράρω πολλά γκολ με την Λίβερπουλ. Κάποιες στιγμές έχεις κακή τύχη, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν δεν κερδίζαμε δεν θα ήμουν χαρούμενος».

Τέλος αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή είπε: «Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Σίτι, δεν είναι εύκολο να χάσει βαθμούς. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας, τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μας».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα