back to top
21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Λαπόρτα: «Συγνώμη από τα μέλη της Μπαρτσελόνα για όσα έγιναν με Άιντραχτ»

Διαβάστε επίσης

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε για τα εισιτήρια με την Άιντραχτ και το γεγονός ότι βρέθηκαν 30.000 Γερμανοί στις κερκίδες και ζήτησε συγνώμη από τα μέλη του συλλόγου.

Για το «φιάσκο» με τους 30.000 οπαδούς της Άιντραχτ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Καμπ Νου, στον επαναληπτικό του Europa League όπου η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 3-0 και τον αποκλεισμό, μίλησε για πρώτη φορά ο Τζουάν Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας των μπλαουγκράνα ξεκαθάρισε ότι το συμβάν αυτό δεν είναι ευθύνη του κλαμπ, αλλά των οπαδών μεμονωμένα, ενώ ζήτησε συγνώμη από τα μέλη του συλλόγου.

«Το κλαμπ δεν φταίει, αλλά σίγουρα έχει μεγάλη ευθύνη για αυτή την εικόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Μπαρτσελόνα που ήρθαν στον αγώνα, παρότι ήταν Πάσχα. Να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω συγνώμη για την μαζική παρουσία των Γερμανών φιλάθλων. Η Μπαρτσελόνα δεν πούλησε πέρα από 5.000 εισιτήρια που ζήτησε η UEFA. Έγιναν πάνω από 27.201 αιτήσεις από Γερμανούς και το σύστημα υπερφορτώθηκε.

Υπάρχουν όμως ανεπίσημοι μάνατζερ, διάφορα οργανωμένα γκρουπ και ειδικοί στην μεταπώληση εισιτηρίων. Ο έλεγχος δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων» είπε ο Λαπόρτα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα