back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Κατρίνης: Με το βλέμμα στις εθνικές κάλπες και στην «αυτο-οργάνωση» το ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις εθνικές κάλπες, όποτε και αν στηθούν, είναι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και η ηγετική του ομάδα. Στόχος της ηγεσίας είναι να ενισχυθούν με κάθε δύναμη τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες τις χώρας, ώστε να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις επικείμενες κάλπες και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο την επομένη των εκλογών και σε επίπεδο συνεργασιών.

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης όποτε κι αν γίνει, δεδομένων και των δημοσκοπικών ευρημάτων που δίνουν αέρα στα πανιά του κόμματος, εξέφρασε στον Αθήνα 984 ο βουλευτής και επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

«Στην παρούσα περίοδο κρίσης κι ακρίβειας, μόνη παράταξη που αυξάνει τα ποσοστά της είναι το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πτωτική τροχιά. Αυτό δείχνει πως οι πολίτες θέλουν κάτι εντελώς διαφορετικό από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Στο ερώτημα των συνεργασιών για την επόμενη ημέρα, ο κ. Κατρίνης απάντησε αναφερόμενος σε αυτόνομες προτάσεις, ενώ έριξε το γάντι προς κάθε κατεύθυνση καλώντας σε διάλογο άνευ όρων και προϋποθέσεων.

«Έχουμε αυτόνομη πρόταση και μετά τη λαϊκή ετυμηγορία θα καλέσουμε τις πολιτικές δυνάμεις, να πουν αν συμφωνούν, ώστε να ξεκινήσει ένας διάλογος για την επόμενη μέρα.
Αν κάποιοι πιστεύουν στις κυβερνήσεις συνεργασίας, θα πρέπει εξ αρχής να το αποδείξουν, χωρίς όρους ή προϋποθέσεις.
Το δικό μας πλαίσιο προτάσεων θα κριθεί από τη λαϊκή ετυμηγορία και μετά θα τεθεί στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι ηγεμονισμοί και παρωχημένες λογικές. Οι πολιτικές και τα πρόσωπα θα κριθούν την ημέρα των εκλογών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζοντας ότι «ο Νίκος Χριστοδουλάκης φέρνει νέο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μίλησε για τη διαρροή ψηφοφόρων προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας τη σταθερή προσήλωση του κόμματος στις αρχές, τις ιδέες και στις προτάσεις, που υπερασπίστηκε τόσο στην κυβερνητική, όσο και στην αντιπολιτευτική του διαδρομή.

«Στοχεύουμε να.. επαναπατρίσουμε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να φέρουμε στο προσκήνιο και νέους ανθρώπους. Ο Νίκος Χριστοδουλάκης κομίζει νέο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου».

Σε σχέση με την προσυνεδριακή διαδικασία, ο κ Κατρίνης είπε πως θα κορυφωθεί στις 20- 22 Μαΐου, αφού προηγηθεί στις 8 Μαΐου, η ανάδειξη νέων Νομαρχιακών και Τοπικών Επιτροπών με επιλογή της ονομασίας του κόμματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα