back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μονομαχούν για το προβάδισμα πρόκρισης

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, μέρος πρώτο,  με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου. Και οι δύο ψάχνουν αντίδραση στο αποψινό παιχνίδι, αφού οι Θεσσαλονικείς έχασαν την Κυριακή από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν προετοιμάσει τις ομάδες τους για να μπορέσουν να πάρουν μία νίκη μετά από μέτριες εμφανίσεις που έχουν συνδυαστεί με άσχημα αποτελέσματα για εκείνες.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι δύο προπονητές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγκιμπού Καμαρά, Κώστας Φορτούνη και Ματιέ Βαλμπουενά, όλοι τους με μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα τραυματισμών.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης. Ακόμα εκτός λίστας διαθέσιμων ποδοσφαιριστών είναι ο τιμωρημένος Μιχάι, που αποβλήθηκε την Κυριακή στο ντέρμπι του Χαριλάου.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντγκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Άκπομ.
Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (ή Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι και 4ο τον κ. Μανούχο. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι μαζί με τον κ. Πετρόπουλο.

Σέντρα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE Sport1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα