back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σ. Καφούνης: Ο τουρισμός είναι η μεγάλη μας ελπίδα

Διαβάστε επίσης

«Η κίνηση στην αγορά “ζωντάνεψε” από τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα. Οι προηγούμενες ημέρες κινήθηκαν σε ανησυχητικά χαμηλά επίπεδα οπότε ό,τι και να γίνει, μέσα σε δύο ημέρες, είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί το κενό» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων ο Σταύρος Καφούνης υπογράμμισε την ανάγκη να είναι οι τελευταίες: «Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά εφαρμογής του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά και δεν επιτρέπει τη διαμόρφωση χαμηλότερων αρχικών τιμών σε όλα τα είδη από την αρχή της σεζόν».

Χαρακτήρισε τον τουρισμό ως “ανάσα” για τα εμπορικά κατάστημα, όχι μόνο της Αθήνας αλλά και όλης της χώρας. «Τα μηνύματα που έχουμε πάρει είναι θετικά. Ο τουρισμός θα δώσει μια ανάσα, είναι η μεγάλη μας ελπίδα» τόνισε.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν την Τρίτη 3 Μαϊου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Μαϊου ενώ προαιρετικά ανοικτά θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα