back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιράν: Μια λεοπάρδαλη σκοτώθηκε από πυρά αφότου επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό

Διαβάστε επίσης

Μια λεοπάρδαλη σκοτώθηκε σήμερα από πυρά, αφότου επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους μιας πόλης στο βόρειο Ιράν, είπε ένας περιφερειακός αξιωματούχος αρμόδιος για το περιβάλλον.

«Παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων, η λεοπάρδαλη πέθανε, αφού τραυματίστηκε από δύο σφαίρες που ερρίφθησαν για να σωθεί η ζωή ενός αστυνομικού», είπε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna ο Μόσλεμ Αχανγκαρί, επικεφαλής της Μονάδας Προστασίας του Περιβάλλοντος της επαρχίας Μαζανταράν.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος τύπου αυτής της επαρχίας Καμιάρ Βαλιπούρ επιβεβαίωσε πως το ζώο είχε αιχμαλωτιστεί και μεταφερθεί προς μια προστατευόμενη ζώνη, αφότου «επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό», στην κοινότητα Γκαεμσάχρ.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως «η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία».

Σε ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται μια λεοπάρδαλη να περιφέρεται στην πρόσοψη ενός κτιρίου και πάνω από την επιγραφή μιας τράπεζας. Λίγο μετά, πανικόβλητο, το άγριο ζώο πηδάει στο έδαφος και τρέπεται σε φυγή.

Κάτοικοι, τρομοκρατημένοι, τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση φωνάζοντας, βάσει των εικόνων.

Σύμφωνα με τον Βαλιπούρ, το τμήμα που είναι αρμόδιο για το περιβάλλον ερευνά εάν το ζώο εισήλθε στην πόλη από κάποια δασώδη περιοχή, όπου ζούσε παράνομα σε σπίτια κατοίκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα