back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκουαρδιόλα: “Είμαι περήφανος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα”

Διαβάστε επίσης

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία της Σίτι στο χορταστικό 4-3 επί της Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και τόνισε πως μοναδικός στόχος στον αγώνα της ρεβάνς στη Μαδρίτης είναι η νίκη.

Το γεγονός ότι θα χρειαστεί να κάνουν μία αντίστοιχα μεγάλη εμφάνιση στο Μπερναμπέου για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στο Παρίσι δεν φοβίζει ωστόσο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που υποστήριξε πως τα δύο ραντεβού με την Ρεάλ είναι ένα καλό τεστ για τους παίκτες του για να δείξουν την προσωπικότητά τους ως ομάδα.

“Ήταν ένα καλό ματς ποδοσφαίρου, όπου πήραν μέρος δύο ομάδες με έναν εκπληκτικό αριθμό ποιοτικών παικτών στο χορτάρι και με εκπληκτική προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Νικήσαμε, θα πάμε να ξεκουραστούμε, ακολουθεί το ματς με την Λιντς και κατόπιν ταξιδεύουμε στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα.

Για να κερδίσεις αυτή τη διοργάνωση, από τη μικρή εμπειρία μου, θα πρέπει να ξεπερνάς καταστάσεις που σου φέρνει στο δρόμο σου το ποδόσφαιρο”, δήλωσε αρχικά ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, και συμπλήρωσε:

“Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 ή 2-0 ή 3-0, θα πρέπει να αποδώσεις καλά και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε πραγματικά καλά στο πρώτο ματς και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο.

Είναι ένα καλό τεστ για να δείξουμε την προσωπικότητά μας ως ομάδα και θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία με στόχο να πάρουμε τη νίκη”.

Ερωτηθείς για το αν στενοχωρήθηκε για το γεγονός πως οι παίκτες του σπατάλησαν κάποιες ευκαιρίες που είχαν για περισσότερα γκολ, είπε: “Τις χάνουμε αλλά τις δημιουργούμε. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο, με το αποτέλεσμα ή την εμφάνιση.

Είμαι τόσο υπερήφανος και απίστευτα χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε μπροστά σε όλο τον κόσμο, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και με θάρρος, είτε όταν είχαμε τη μπάλα είτε όταν δεν την είχαμε στα πόδια μας.

Εάν παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε στο δεύτερο μέρος, δεν θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη στην Μαδρίτη. Αυτό που θέλω να πω στους παίκτες μου είναι ότι το μόνο που πρέπει να σκέφτονται είναι να πάνε στο Μπερναμπέου και να δώσουν μία καλή παράσταση που μπορεί να φέρει τη νίκη”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα