back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι παίκτες του πλήρωσαν τα λάθη που έκαναν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία 1-1 με γκολ του Τσόλακ στο 108′ απέναντι στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με το 0-0 της Τούμπας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

“Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε πολλά λάθη. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Έπρεπε να ήμασταν πιο αποδοτικοί. Ήταν μια άσχημη βραδιά για εμάς. Η ευθύνη είναι δική μου. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα ματς που είναι τελικοί πληρώνονται ακριβά. Αυτό συνέβη σήμερα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει χαθεί ο πρώτος στόχος”.

Τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν: “Δεν θέλω να μιλήσω για τους επόμενους στόχους. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννινα το οποίο είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα