back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 28-04-2022

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη πρόταση για σήμερα μας οδηγεί εκτός Αθηνών. Στην Ελευσίνα. Που για τέσσερις ημέρες θα αποτελέσει το διεθνές κέντρο του σύγχρονου χορού, με το Spring Forward του Aerowaves, τη μεγάλη γιορτή του σύγχρονου χορού, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Θα φιλοξενηθούν 25 παραστάσεις από 16 χώρες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 χορευτών και χορογράφων από την Ευρώπη και την Ασία, από σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου έως την Κυριακή 1η Μαΐου, σε πέντε ιδιαίτερους χώρους της Ελευσίνας.  Αντί αντιτίμου εισόδου, η διοργάνωση καλεί το κοινό εάν το επιθυμεί να στηρίξει το έργο του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας.
Οι πολλαπλές όψεις της Ηλέκτρας διερευνώνται στην νέα έκθεση κόμικς του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη «Ηλέκτρες του Κόσμου». Σύγχρονοι καλλιτέχνες δημιουργήσαν πρωτότυπες ιστορίες, εμπνευσμένοι από τη μορφή της Ηλέκτρας, όπως αποτυπώνεται στις τραγωδίες “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή και του Ευριπίδη και “Χοηφόροι” του Αισχύλου, τοποθετώντας σε πολλές περιπτώσεις τον αρχαϊκό μύθο στο σήμερα.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 18:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό
Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα