back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρ. Μέγας: Ανεργία και ακρίβεια δίνουν σύγχρονο περιεχόμενο στο μήνυμα της Πρωτομαγιάς

Διαβάστε επίσης

«Η απουσία προοπτικής για τους εργαζόμενους δίνει σύγχρονο περιεχόμενο στο διαχρονικό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς», τονίζει μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Μέγας.

«Μετά από μια μακρά περίοδο υποαπασχόλησης και «μισής αμοιβής», υψηλής ανεργίας, απλήρωτων υπερωριών και χαμηλών μισθών, η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στην μέγγενη της ακρίβειας και των λογαριασμών ρεύματος», αναφέρει  ο Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση αρνείται να παρέμβει στον έλεγχο των τιμών ενέργειας. Τη «ζούγκλα» με τους λογαριασμούς ρεύματος την πληρώνει δυσανάλογα ακριβά η ελληνική οικογένεια. Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση! Αυτή η αρνητική συγκυρία, ο πόλεμος στην Ευρώπη με την εισβολή της Ρωσίας σε ένα ανεξάρτητο κράτος, το χάσμα μεταξύ προκλητικού πλούτου και φτωχοποιημένων στρωμάτων, τα περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και η απουσία προοπτικής για τους εργαζόμενους δίνει σύγχρονο περιεχόμενο στο διαχρονικό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς».

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι το Κίνημα που ταυτίστηκε με τους αγώνες και τα οράματα των εργαζομένων. Και ως κυβερνητικός φορέας υλοποίησε τα δίκαια αιτήματα τους για αμοιβές και δικαιώματα, για την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους που πριν 40 χρόνια ήταν ανύπαρκτο στη χώρα μας. Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, για δίκαιες αμοιβές, για την προοπτική στη νέα γενιά. Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!», καταλήγει ο Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Μέγας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα