back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΟΠΕΚΑ: Κλείνουν προσωρινά οι ηλεκτρονικές εφαρμογές της αγροτικής εστίας

Διαβάστε επίσης

Στην προσωρινή διακοπή της λειτουργίας των ηλεκτρονικών εφαρμογών της Αγροτικής Εστίας από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Μαΐου, προχωρά ο ΟΠΕΚΑ, λόγω τεχνικών εργασιών.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αγροτικής Εστίας από τα ΚΕΠ και τις συμβεβλημένες με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων, ούτε και η εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Μέχρι την εκ νέου λειτουργία των εφαρμογών

α) οι αφίξεις δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού σε συμβεβλημένα καταλύματα και

β) η συμμετοχή δικαιούχων του προγράμματος εκδρομικού τουρισμού, σε εκδρομές που διοργανώνουν συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις,

θα γνωστοποιούνται από τις επιχειρήσεις, στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, με τη γνωστή διαδικασία που ακολουθείται σε έκτακτες περιπτώσεις δυσλειτουργιών των ηλεκτρονικών εφαρμογών, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους των σχετικών προγραμμάτων, με έγκαιρη αποστολή από τις επιχειρήσεις της απαιτούμενης έγγραφης πληροφόρησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Κατά τις ημέρες αυτές τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους, σχετικά με την παραλαβή των βιβλίων που επιθυμούν.

Oι δικαιούχοι των προγραμμάτων, δεν θα πρέπει να επισκέπτονται τα ΚΕΠ τις ημέρες αυτές, καθόσον δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή της καταχώρησης κράτησης δωματίου και της έκδοσης από τα ΚΕΠ των δελτίων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου. Η εξυπηρέτησή τους θα επαναληφθεί κανονικά από την Τρίτη 10 Μαϊου.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα