back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε επίσης

Συνεπής στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα είναι ο Ολυμπιακός μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ευκαιρία για ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά για μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στον τίτλο.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως μέχρι να κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα θα αγωνίζονται στην 11άδα μόνο οι πιο έτοιμοι παίκτες και δεν θα κάνει δοκιμές.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ευκαιρία για εκδίκηση: «Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας».

Για τα προβλήματα: «Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους».

Για το αν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: «Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα