back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο ΕΔΩ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας («ΔΕΡΑ») έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας για ένα έτος καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, (νομικό πρόσωπο), να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την Επιχείρηση, και συγκεκριμένα για τα κάτωθι είδη:

· Ρολό χειροπετσέτας για αυτόματο κόψιμο 700γρ: Τεμάχια 70×12ρολλά

· Χαρτί υγείας φύλλο φύλλο(ζικ-ζακ) (9000φύλλα): Τεμάχια 40

· Υγρό πιάτων με άρωμα 4lt: Τεμάχια 20

· Κρεμοσάπουνο με άρωμα 4lt: Τεμάχια 20

Διευκρινίζεται, ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην προμήθεια των υπηρεσιών. Η έρευνα διενεργείται για τον ακριβή προϋπολογισμό της δαπάνης. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει τη βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει σε διαγωνιστική διαδικασία ή σε απευθείας προμήθεια, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυνατότητες του προϋπολογισμού της ΔΕΡΑ. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της παρούσας δεν αξιολογηθούν ως ικανοποιητικά για την Επιχείρηση, σύμφωνα και με τις δυνατότητες του προϋπολογισμού της, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε ανάθεση της υπηρεσίας, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων στη διεύθυνση:

[email protected]

θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e–mail, εξαιτίας της ανάγκης να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού SARS–COV2, από σήμερα, 03/05/2022, μέχρι και την Πέμπτη, 05/05/2022 και ώρα 16:00 (πέρας ωραρίου Γραμματείας).

Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ακριβή επωνυμία, εφόσον πρόκειται για νομικά πρόσωπα, διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου, καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα