back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Θα δω τηλεόραση, θα παίξω με τα παιδιά μου και θα είμαι έτοιμος για το Game 3»

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωμένος να βρει λύση απέναντι στη σκληρή άμυνα που έχει να αντιμετωπίσει από τους Σέλτικς δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς στο Game 2 για τα ημιτελικά της Ανατολής.

«Ρίχνουν πάνω μου πολλά κορμιά, είναι πολύ ενεργητικοί και πολύ δυναμικοί. Είναι πιο δύσκολο να βρεις τους συμπαίκτες σου έτσι. Όμως είναι κάτι που αντιμετωπίζω σχεδόν σε όλη την καριέρα μου.

Είναι τα playoffs, όλες οι ομάδες είναι πιο σκληρές, τα σφυρίγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά τελικά πρέπει να κάνεις το παιχνίδι δικό σου, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και ό,τι κι αν κάνει ο αντίπαλος δεν πρέπει να αλλάζει η νοοτροπία σου. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίζεις αγώνες και να βρεις λύσεις σε ό,τι κάνουν οι αντίπαλοι», τόνισε ο Greek Freak.

Όσο για το τι θα κάνει μέχρι το Game 3 του Σαββάτου; «Θα πάω σπίτι μου, θα δω λίγη τηλεόραση, Netflix, Hulu, θα παίξω με τα παιδιά μου, θα προπονηθώ και θα είμαι έτοιμος για το τρίτο ματς. Κάναμε τη δουλειά μας, έκαναν τη δική τους και τώρα θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στην έδρα μας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα