back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετονομασία της Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου ζήτησε η Ανοιχτή Πόλη

Διαβάστε επίσης

Επανήλθε η Ανοιχτή Πόλη στην πρότασή της να μετονομαστεί η Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση. “Όταν μια πόλη έχει ασφάλεια για όλους δεν μπορεί να αποδέχεται να λιντζάρεται κάποιος” τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Υπάρχει μια ανοιχτή πληγή. Αυτή η ιστορία δεν σταματά σε αυτή την απόφαση. Στο σημείο πρέπει να υπάρξει μετονομασία του δρόμου ή ένα μνημονικό που να δείχνει, ότι αναγνωρίζουμε τι έγινε” σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.
Ολοκληρώνοντας την αναφορά του ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης διάβασε ανάρτηση της μητέρας του αδικοχαμένου Ζακ: “Σκέφτομαι το Ζακ ψηλά στον ουρανό να σκορπάει τόνους γκλίτερ παντού και αυτό να κολλάει και να μη ξεπλένεται με τίποτα. Θα παραμείνει σε όσους τον άγγιξαν, του μίλησαν, τον κοίταξαν, τον διάβασαν, τον υπερασπίστηκαν και τον σκέφτονται for ever and ever”.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας Πέτρος Κωνσταντίνου, ο οποίος έκανε λόγο για απόφαση “σκάνδαλο”. “Η απαλλαγή των αστυνομικών στέλνει ένα μήνυμα ασυδοσίας στην ίδια την αστυνομία να κάνει εγκλήματα σαν αυτά που είδσαμε στο Πέραμα. Η απόφαση αυτή λύνει χέρια, λύνει περίστροφα” ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

 

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα