back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παύλος Γερουλάνος: Να μαζευτούν τα τραπεζοκαθίσματα

Διαβάστε επίσης

Το ερώτημα εάν η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις χιλιάδες των τουριστών που αναμένονται στην πόλη μας, έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος με φόντο τις προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αθήνα Είσαι Εσύ σημείωσε, ότι και λόγω της χαλάρωσης των μέτρων, θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη και πρόνοια για το ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού . “Σήμερα οι θάνατοι έχουν πέσει στους 20-30 αλλά τα μέτρα έχουν χαλαρώσει. Είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι μπορεί να γίνει καθώς, σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων, η επιβάρυνση στα νοσοκομεία της πόλης δεν θα είναι μόνο από τους ξένους αλλά και από ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα” τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

Στο ίδιο πλαίσιο, απευθυνόμενος στη δημοτική Αρχή ρώτησε εάν υπάρχει ετοιμότητα να αντιμετωπιστούν οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στις αστικές συγκοινωνίες ενώ επισήμανε, ότι υπάρχει εικόνα εγκατάλειψης του πρασίνου της Αθήνας.

“Τα τραπεζοκαθίσματα παραμένουν διασκορπισμένα στα πεζοδρόμια”

Επιπλέον, ο κ. Γερουλάνος σημείωσε, πως παρότι αίρονται τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τα τραπεζοκαθίσματα παραμένουν διασκορπισμένα στα πεζοδρόμια της πόλης. “Χρησιμοποιήθηκε ο κορονοϊός για να επεκταθούν, τώρα όμως ο κορονοϊός πέρασε” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κορομάντζος είπε, ότι ήδη εχουν ξεκινήσει αποσύρσεις τραπεζοκαθισμάτων σε περιοχές όπως το Κολωνάκι, το Παγκράτι και η πλατεία Αγίας Ειρήνης ωστόσο σημείωσε, ότι δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες ούτε αποθηκευτικοί χώροι για τη φύλαξη των τραπεζοκαθισμάτων.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα