back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Σαλίνα Γαβαλά SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! 

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Κυριακή 8 Μαΐου στο μικρόφωνο η Σαλίνα Γαβαλά. 

Τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, ηθοποιός και συγγραφέας.  Γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε  θεατρολογία, υποκριτική, χορό και μουσική.

Με πολλές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής, μεταξύ αυτών με Στέφανο Κορκολή, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση, Μπάμπη Στόκα, Αντώνη Μιτζέλο, Νίκο Αντύπα και Ονιράμα, γράφει τα δικά της τραγούδια  και τα τελευταία χρόνια συνδυάζει την αγάπη της για το θέατρο.

Πρωταγωνίστησε στη μουσική παράσταση «Όμορφη πόλη» πάνω στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ έγραψε και το θεατρικό κείμενο για την πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση αυτοβελτίωσης «Όνειρα Γλυκά» και πρόσφατα για το «Πάρτυ Γενεθλίων» που παρουσιάστηκε στο Άλσος.

Παράλληλα η Σαλίνα Γαβαλά ολοκληρώνει την προετοιμασία του νέου της άλμπουμ με αρκετά τραγούδια να έχουν κυκλοφορήσει ως single με πιο πρόσφατα τα «Νυχτερινά Λεωφορεία» του Νίκου Ζούδιαρη και το ολοκαίνουργιο «Το επόμενο μου δάκρυ».

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα