back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: «Ευκαιρία για δοκιμές στο πρωτάθλημα»

Διαβάστε επίσης

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία ματς της σεζόν μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις στη NOVA ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε την πρόθεση -αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη- να ξεκουράσει παίκτες και να κάνει δοκιμές.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα και τόνισε ότι για χάρη του θα υποστηρίξει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς
Για το πλάνο στα τελευταία ματς: «Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε παίκτες που το χρειάζονται. Επίσης είναι ευκαιρία να κάνουμε τις αναλύσεις μας για τους παίκτες της επόμενης χρονιάς, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, ώστε ποιοι θα είναι μαζί μας στη συνέχεια.

Μιλάμε για τις περιπτώσεις του Φαντιγκά, του Σουρλή που θα είναι ευκαιρία για αυτούς να δοκιμαστούν. Είναι καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε παίκτες και να κάνουμε αναλύσεις. Ο Μπαγκαλιάνης και ο Κινκουέ είναι από αυτούς».

Για το αν έχει τέτοια πρόσωπα στο μυαλό του μέσα στη σεζόν και όχι μόνο στο φινάλε: «Ακριβώς αυτό είναι που θέλουμε να δούμε. Να βγάλουμε σωστές εκτιμήσεις για το αν μπορούν να αποτελέσουν μέλη της επόμενης χρονιάς. Πρέπει να τους δούμε σε αγωνιστική δράση, να τους δώσουμε παιχνίδια και να κάνουν την απαιτούμενη προετοιμασία. Σκοπεύουμε να είναι μαζί μας στην προετοιμασία, να εκτιμηθούν καλύτερα και να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έχουν ενεργό κίνητρο: «Έχουμε να υπερασπιστούμε την εικόνα μας, ότι είμαστε σοβαροί. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαι προσεκτικοί και να έχουμε καλή ποιότητα στα παιχνίδια μας».

Για τον Άρη: «Δυνατός, όπως είναι πάντα. Μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι ομάδες που έχουν βελτιωθεί φέτος. Περιμένουμε μία ομάδα δυνατή».

Για τον Κώστα Τσιμίκα που προκρίθηκε με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League: «Πάντα δήλωνα ότι ο Κώστας έχει απεριόριστες δυνατότητες και ικανότητα να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ακόμη και στο απαιτητικό της Λίβερπουλ. Ο Τσιμίκας ήταν ένα παιδί που αγαπούσα πολύ, πάντα πίστευα στις ικανότητές του, στη δύναμη, τη θέλησή του. Είναι χαρακτηριστικά που τα αποδεικνύει και πάντα ξέραμε ότι τα έχει. Να είναι ωραίος τελικός και να το απολαύσουν όλοι».

Για το αν θα υποστηρίξει Λίβερπουλ: «Για τον Κώστα, ναι».
Για τον φροντιστή Κώστα Ρούσσο: «Περνάει δύσκολες στιγμές, είμαστε μαζί του σε ό,τι χρειαστεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα