back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θ. Πλεύρης – 14ο Συνέδριο ΝΔ: Κρατήσαμε τη χώρα όρθια στην πανδημία

Διαβάστε επίσης

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ξεκίνησε την ομιλία του στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ ευχαριστώντας όλες και όλους όσοι εργάζονται στο σύστημα Υγείας «και κράτησαν την χώρα όρθια στην πανδημία», ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι μέσα σε δύο χρόνια η σημερινή κυβέρνηση “κατάφερε να στηρίξει το σύστημα υγείας με πάνω από 16.000 κόσμο που υπηρετεί και με διπλασιασμό κλινών ΜΕΘ”.

Επισήμανε ότι «πήραμε πολύ δύσκολες αποφάσεις για το καλό του λαού και για να ανέβει η εμβολιαστική κάλυψη», ενώ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στη Υγεία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νομοσχέδιο «Γιατρός για όλους» που συζητείται στη Βουλή και «δείχνει το κοινωνικό πρόσημο της παράταξής μας», όπως είπε.

Αναφέρθηκε επίσης σε «αναβάθμιση, για πρώτη φορά, παροχών από τον ΕΟΠΥΥ» και έκανε λόγο, όσον αφορά τα νοσοκομεία, για ένα πρόγραμμα 1,5 δις από το ταμείο Ανάκαμψης που αφορά 350 εκ. κτιριακές αναβαθμίσεις και 250 εκ. για τα Κέντρα Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης υπεραμύνθηκε του έργου που έχει συντελεστεί υποστηρίζοντας πως για να συνεχιστεί θα πρέπει να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ», ενώ ανέφερε ότι «στο τελευταίο έτος πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι η παράταξη πρέπει να κερδίσει όχι για το καλό του κόμματος, αλλά για το καλό της πατρίδας»

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα