back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαρούμενος ο Παναθηναϊκός από το 0-0 με την ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Superleaague έμειναν στο 0-0, που διατηρεί την «Ένωση» στο -2 από τον αντίπαλο της και την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Δίχως νικητή και γκολ έληξε το μεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs Super League μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Αποτέλεσμα που βολεύει σίγουρα τους «πρασίνους», που διατηρήθηκαν στην 3η θέση αφήνοντας μετά τον… Ευρωπαϊκό τελικό την «Ένωση» στο -2 πίσω του (σ. στην ουσία +3 αφού έχει και την ισοβαθμία), αλλά και στα …σχοινιά, αναφορικά με την έξοδο στο Conference League.

Το ματς είχε ένταση αλλά λίγες καλές στιγμές αφού πρώτο μέλημα για Οφρυδόπουλο και Γιοβάνοβιτς ήταν να εξουδετερώσουν τον αντίπαλο.

Μετά από το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά το δοκάρι σταμάτησε τον Χατζισαφί (29′).

Στην επανάληψη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με τις αλλαγές του βοήθησε την ομάδα του να συνδέσει τις γραμμές της είχε ευκαιρίες και να γίνει πιο απειλητική.

Σ’ αυτό το διάστημα ο Άμραμπατ έδιωξε κεφαλιά του Κουρμπέλη πάνω στη γραμμή στο 65′) αλλά με γκολ δεν βρήκε για να «σκοτώσει» τις ελπίδες της αντιπάλου του.

Έτσι τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές των πλέι οφς.

ΑΕΚ – ΠΑΟ 0-0

Γήπεδο: ΟΑΚΑ («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: –

Διαιτητής: Γιουνγκ (Σλοβενία).

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Μάνταλος – Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Παλάσιος.

Κόκκινες κάρτες: –

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (74′ Τάνκοβιτς), Χατζισαφί (67’ Μάνταλος) – Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ (λ.τρ. 82′ Σάντσες) – Ρούμπεν, Μαουρίσιο (62’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες (46’ Βιτάλ) – Παλάσιος, Ιωαννίδης (62’ Καρλίτος), Αϊτόρ (74′ Μακέντα).

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα