back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάλπες στο ΚΙΝΑΛ για επιλογή ονόματος, ανάδειξη συνέδρων και νέων τοπικών οργανώσεων

Διαβάστε επίσης

Κομβικής σημασίας οι σημερινές εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής καθ’οδόν προς το 3ο Συνέδριο του κόμματος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 με 22 Μαίου.

Τα μέλη του κινήματος προσέρχονται σήμερα στις κάλπες προκειμένου να αναδείξουν τις νέες Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις και να εκλέξουν αντιπροσώπους για το προσεχές συνέδριο. Οι σύνεδροι που θα εκλεγούν ανέρχονται σε 4602 και κατά τη διαδικασία του συνεδρίου θα εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος.

Το ενδιαφέρον ωστόσο κατά τη σημερινή εσωκομματική διαδικασία στρέφεται κυρίως στην επιλογή του ονόματος της Παράταξης. Τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ δυο ονομασιών «Κίνημα Αλλαγής» ή «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» καθώς επίσης και για τα σύμβολα όπως ο εμβληματικός πράσινος ήλιος.

Ν. Ανδρουλάκης: Η γιορτή της αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης
Ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη όπου συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία

 

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:
«Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης.
Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας.
Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνεται εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

 

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα. Ακολουθούν τα εκλογικά κέντρα-όπως έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το ΚΙΝΑΛ-στο πλαίσιο της σημερινής εκλογικής διαδικασίας.

eklogika-kentra1

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα