back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη του ΠΑΣ στα πλει οφ, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Σνάιντερ στο 77ο λεπτό. Δύο τέρματα του Περέα ακυρώθηκαν με τον Κολομβιανό να είναι οριακά εκτεθειμένος και στις δύο περιπτώσεις.

«Σεφτέ» στα πλέι οφ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ήταν εμφανώς καλύτερη από τον κακό ΠΑΟΚ (1-0) που είχε μια φάση της προκοπής σε όλο το 90λεπτο!

Το γκολ ο Σνάιντερ στο 77’ ενώ δύο τέρματα που σημείωσε ο Περέα ακυρώθηκαν, αφού ελέγχθηκαν στο VAR.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα πρώτα λεπτά πάτησε καλύτερα στο γήπεδο. Προσπάθησε από τα άκρα, με τους Πίρσμαν, Σάλιακα να ανεβαίνουν και πάλι ψηλά να…σπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε νωθρός ενώ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει.

Ο Περέα δημιούργησε προβλήματα, σκόραρε στο 23’ αλλά το γκολ δεν μέτρησε ενώ ο Ολιβέιρα (ήταν βασικός για πρώτη φορά) για τον ΠΑΟΚ έδειξε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος και είναι λογικό αυτό από τη στιγμή που προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό του. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μια καλή στιγμή στο φινάλε και προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο. Ο Περέα μόνιμη πηγή κινδύνου, οι Πίρσμαν, Σάλιακας φοβερό παιχνίδι, η μεσαία γραμμή του ΠΑΣ ανίκητη αλλά το γκολ δεν ερχόταν ενώ όταν ήρθε ακυρώθηκε κι αυτό – στο 63’ αυτή τη φορά – αφού ο Περέα στη φάση που…χόρεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν για εκατοστά εκτεθειμένος. Έτσι οι Θεσσαλονικείς γλίτωσαν και εδώ το γκολ.

Τελικά το 1-0 ήρθε στο 77ο λεπτό από τον Σνάιντερ, σε μια φάση όπου και πάλι συνεργάστηκαν οι δυο πλάγιοι μπακ (Σάλιακας, Πίρσμαν) του ΠΑΣ Γιάννινα και η άμυνα του ΠΑΟΚ…κοιμήθηκε.

Γήπεδο «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 77’ Σνάιντερ

Οι συνθέσεις…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι (46’ λ. τρ. Λιάσος) – Ντομίνγκεθ (46’ λ. τρ. Κύρκος) (92’ Παντελάκης) – Περέα

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ) – Τέιλορ (79’ Σοάρες), Μιτρίτσα (64’ Άκπομ), Μουργκ – Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ)

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα