back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του

Διαβάστε επίσης

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες», όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις πολιτών κατά της κυβέρνησης στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος:

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο».

Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα, πρόσθεσε.​

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα