back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Όλα τα υπέροχα πράγματα» με τη θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout

Διαβάστε επίσης

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Όλα τα υπέροχα πράγματα» του Duncan MacMillan και Jonny Donahoe, σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Δορλή,την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 18.00, στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ.

Το έργο

Οι πρωταγωνιστές ενήλικες, πλέον, διηγούνται την ιστορία της μαμάς που δυσκολευόταν να είναι ευτυχισμένη και το πως τότε, πριν αρκετά χρόνια, είχαν ξεκινήσει μια λίστα με όλα τα υπέροχα πράγματα για τα οποία αξίζει να ζεις, για να την βοηθήσουν.

Το έργο χωρίς σοβαροφάνειες αλλά με τρόπο ευαίσθητο και ταυτόχρονα με χιούμορ, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε το φόβο της έκθεσης, ώστε να μπορέσουμε να δούμε και να συζητήσουμε, τα μεγάλα προβλήματα.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας αστέγων πραγματοποιούν την πρώτη τους παράσταση για φέτος μετά από μία δύσκολη χρονιά, δίνοντας όλη τους την ενέργεια και εκφράζοντας την ανάγκη τους για δημιουργικότητα, επισημαίνουν απο την Equal Society.

Η θεατρική ομάδα Walkabout της Equal Society

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout της Equal Society αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε ημέρα μέσα από τη δραματοθεραπεία, την καθημερινή συνεργασία που απαιτείται στις πρόβες και τη διαρκή έκθεση που προϋποθέτει το Θέατρο, τα μέλη της θεατρικής ομάδας, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους και να επιστρέψουν σε αυτό που εμείς ονομάζουμε κανονικότητα. Με προβλήματα βαριά στις πλάτες τους και όμως τα καταφέρνουν. Με τις δυσκολίες τους, αλλά συνεχίζουν να αντιμάχονται, αρνούμενοι να επιτρέψουν στη λέξη άστεγος να τους προσδιορίσει.

Οι ηθοποιοί

Οι ηθοποιοί στις 11 Μαΐου 2022 στις 18.00 το απόγευμα, στο Θέατρο Σταθμός,(οδός Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο) θα υπερβούν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους μεταφέροντας παράλληλα στο κοινό ένα αυθεντικό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Παίζουν( με αλφαβητική σειρά):

  • Χρήστος Ζαββός
  • Θεοδώρα Μπελέρη
  • Χριστόφορος Παπαντάκος
  • Ορθοδοξία Σκούρα
Πληροφορίες:

Για να παραλάβετε το δωρεάν ηλεκτρονικό σας εισιτήριο κάντε εγγραφή εδώ, eventora: https://bit.ly/3KMEUQf

Αντί εισιτηρίου: Μια σακούλα τρόφιμα για τη δομή κοινωνικού συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society.

Τηλ. επικοινωνίας: 211 7051841.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

Επανένταξη και ενδυνάμωση αστέγων μέσω της τέχνης του θεάτρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα