back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Πέιν

Διαβάστε επίσης

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε συγκλονιστικό video από τη στιγμή του πυροβολισμού του Έιντριαν Πέιν, ενώ σύμφωνα με το Fox35 Orlando ακούγονται και οι φωνές γυναίκας που φέρεται να είναι η μητέρα του.

Ένα συγκλονιστικό video από τη στιγμή του πυροβολισμού που στέρησε τη ζωή του Έιντριαν Πέιν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών έπειτα από σφαίρα που δέχτηκε στο Ορλάντο.

Σύμφωνα με το Fox35Orlando, στο video που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας ακούγονται και οι κραυγές αγωνίας μιας γυναίκας που φέρεται να είναι η μητέρα του Πέιν και ύστερα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό μέσο, προσπαθεί να καλέσει το νούμερο έκτακτης ανάγκης.

 

Όπως ήταν λογικό, η είδηση του θανάτου του 31χρονου Αμερικανού με τις καλές κολεγιακές σεζόν και θητεία στο ΝΒΑ σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ. Μεταξύ όσων εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους ήταν και ο Μάτζικ Τζόνσον.

Η Αστυνομία έχει ήδη δώσει στο φως της δημοσιότητας, το όνομα και το πρόσωπο του δολοφόνου του Έιντριαν Πέιν.

Την φωτογραφία του Λόρενς Ντόριτι, του ανθρώπου που κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε τον Έιντριαν Πέιν, δημοσίευσε η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα.

Έιντριαν Πέιν: Η Αστυνομία δημοσίευσε την φωτογραφία του άνδρα που τον πυροβόλησε

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα να επιβεβαιώσει πως ο άνδρας που πυροβολήθηκε και πέθανε στη 1:37 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) ήταν ο Έιντριαν Πέιν. Οι αρχές ενημέρωσαν πως ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού σκοτώθηκε από το όπλο του 29χρονου Λόρενς Ντόριτι, ο οποίος δεν αντιστάθηκε, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος, συνελήφθη, ανακρίθηκε και στη συνέχεια φυλακίστηκε μέχρι να δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι δημοσίευσε και την εικόνα του Λόρενς Ντόριτι, την οποία αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα Fox35orlando.com, η οποία εξηγεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του επεισοδίου των δύο ανδρών.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα