back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στενή συνεργασία με το ΥΠΠΡΟΠΟ για την παραβατικότητα στην Αθήνα ζήτησε ο Κ. Μπακογιάννης – Τι απαντά το υπουργείο

Διαβάστε επίσης

Έκκληση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο για στενή συνεργασία για την πάταξη της παραβατικότητας στην Αθήνα, απηύθυνετην Τρίτη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, κάνοντας λόγο για “πάρα πολύ μεγάλο” πρόβλημα στην πρωτεύουσα.

Ανέφερε μάλιστα, ότι για τα θέματα αυτά ζητά από τον αρμόδιο υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, συνάντηση εδώ και ένα μήνα. “Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει κάτι να κάνουμε, και πρέπει κάτι να κάνουμε άμεσα”, δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στην έκκληση Μπακογιάννη απάντησε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη , το οποίο κάλεσε τον Δήμαρχο Αθηναίων «να συμμετέχει από πιο κοντά στις επόμενες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην πρωτεύουσα.

«Θα είναι χρήσιμο στο Δήμαρχο Αθηναίων να συμμετέχει από πιο κοντά στις επόμενες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών του παραεμπορίου και οποιουδήποτε παρανομεί. Εκτός αν πιστεύει ότι δεν είναι χρήσιμες αυτές οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

‘Αμεση ήταν η απάντηση από τον Δήμο Αθηναίων πηγές του οποίου κάλεσαν τον υπουργό να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας για να δεί την κατάσταση

«Ο Υπουργός ας περπατήσει στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για να δει και των κατοίκων τις πραγματικότητες. Ο Δήμαρχος θα τον συνοδεύσει και θα τον ξεναγήσει ευχαρίστως. Αλλη ανακοίνωση, δήλωση, ανάρτηση, δεν έχει. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή».

Δημήτρης Πέρρος, Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα