back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο στο River West – Κυνηγούσε γυναίκα την οποία παρενοχλούσε από τη λεωφ. Θηβών

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για ένα ΙΧ που έπεσε σε τζαμαρία στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο εμπορικό κέντρο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις  οι οποίες και τελικώς συνέλαβαν τον οδηγό  ο οποίος προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο, αλλά εντοπίστηκε και προσήχθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός ίσως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το κτίριο του εμπορικού κέντρου καθώς και το κατάστημα ΙΚΕΑ εκκενώθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας με το αυτοκίνητο εισέβαλε στο χώρο σε συνέχεια παρενόχλησης μιας γυναίκας την οποία ακολουθούσε από τη λεωφόρο Θηβών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άνδρας έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε με το αυτοκίνητό σε βιτρίνα του River West και σταμάτησε. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμή στοιχεία ο άνδρας παρενοχλούσε μια κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό.

Το αυτοκίνητο μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Επιδίωξη του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τη γυναίκα η οποία στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου στάθμευσε το όχημά της  ανάμεσα στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος, όπου θεώρησε ότι θα βρει ασφάλεια.

Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε αμόκ άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την ΕΛΑΣ, στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

Για πολλή ώρα τα δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν από τους πελάτες και το προσωπικό έως ότου η αστυνομία ελέγξει τους χώρους και διαπιστώσει ακριβώς τι συμβαίνει.

Οι έρευνες της ΟΠΚΕ περιλάμβαναν και ανίχνευση του χώρου και με εκπαιδευμένα σκυλιά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα