back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δύσκολες αποστολές για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Μπαίνουμε στο τελευταίο τριήμερο του Internazionali BNL d’Italia της Ρώμης και όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής, είναι ντέρμπι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν στη σπουδαία διοργάνωση και σήμερα θα δώσουν μεγάλες μάχες για την πρόκριση στα ημιτελικά του τελευταίου μεγάλου τουρνουά πριν το Γαλλικό Όπεν (22/05).

Ο Έλληνας τενίστας που εξασφάλισε την άνοδό του στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του Ράφαελ Ναδάλ από τον Σαποβάλοφ στον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει στο Center Court του Foro Italico (13:30GR) τον κορυφαίο Ιταλό του κόσμου, Γιάνικ Σίνερ, στην 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour.

Οι δύο πρώτες συναντήσεις των δύο κορυφαίων τενιστών, είχαν πραγματοποιηθεί στη Ρώμη το 2019 και το 2020 όπου είχαν μοιραστεί τις νίκες. Έκτοτε, ο Στέφανος κερδίζει όπου βρει τον 20χρονο Ιταλό και προηγείται με 3-1 στις νίκες.

Ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στα ημιτελικά που θα προκύψει από τον πρώτο προημιτελικό της Παρασκευής μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Κρίστιαν Γκάριν (12:00GR).

Στον τελευταίο προημιτελικό το βράδυ, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (21:30GR) ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Σαποβάλοφ-Ρουντ (15:00GR).

Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες του WTA Tour, θα δώσει η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας στη Grand Stand Arena (17:00GR) την Ονς Ζαμπέρ.

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στον δεύτερο προημιτελικό της στο WTA 1000 τουρνουά της Ρώμης και με νίκη επί της Τυνήσιας θα σκαρφαλώσει στο Νο3 της WTA Rankings, ισοφαρίζοντας το προηγούμενο career high.

Σάκκαρη και Ζαμπέρ έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, μετρώντας από μια νίκη. Η νικήτρια θα περιμένει στα ημιτελικά την αντίστοιχη του ζευγαριού Τέικμαν-Κασάτκινα που κλείνουν το πρόγραμμα των προημιτελικών (20:00GR).

Στις 12:00GR θα διεξαχθεί η πρώτη προημιτελική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζαμπαλένκα και Ανισίμοβα ενώ θα ακολουθήσει το ντέρμπι Σφιόντεκ-Αντρέσκου.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα