back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε έτοιμοι να καλοδεχθούμε τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟϊκή οικογένεια. Πιστεύουμε ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας από την συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, απόψε στο Βερολίνο.

Ο κ Δένδιας υπογράμμισε παράλληλα πως η θέση της ελληνικής πλευράς ως προς το ζήτημα αυτό είναι πολύ σαφής, ενώ υπενθύμισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί η Ελλάδα με τις δύο χώρες.

«Εξωφρενικό και απαράδεκτο οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας να στηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφερόμενος στις επιφυλάξεις της Άγκυρας σχετικά με ενδεχόμενη ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φινλανδίας, οι οποίες, όπως είπε, «στηρίζουν ανοιχτά και έχουν σχέσεις με το ΡΚΚ, το οποίο είναι τρομοκρατική οργάνωση».

Το «ναι» για ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν. Το κυβερνών κόμμα στη Φινλανδία γνωστοποίησε, πως υποστηρίζει με πολύ μεγάλη πλειοψηφία την ένταξη της χώρας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, η υποψηφιότητα για την οποία πρόκειται να επισημοποιηθεί αύριο, Κυριακή

Θετικά βλέπουν την επικείμενη αίτηση της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ ο Καναδάς και η Ολλανδία, σύμφωνα με δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών τους, από το άτυπο υπουργικό συμβούλιο της Συμμαχίας, στο Βερολίνο.

Η G7 «δεν θα αναγνωρίσει ποτέ» τα σύνορα που η Ρωσία θέλει να επιβάλει δια της ισχύος με τον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, υπογράμμισαν σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ομάδας των Επτά περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μουσικός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας. H αυλαία του διαγωνιστικού κομματιού της Eurovision 2022 ξεκίνησε με την εμφάνιση της Τσεχίας. Το τραγούδι της Ελλάδας «Die Together» με ερμηνεύτρια την Αμάντα Γεωργιάδη θα παρουσιαστεί στην 17η θέση, μετά από το Βέλγιο και πριν από την Ισλανδία.

Στα 4.324 ανέρχονται τα κρούσματα με κορωνοϊό στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Οι νέοι θάνατοι με COVID-19 είναι 15. Ο αριθμός των διασωληνωμένων είναι 173

Πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά βρήκαν και κατάσχεσαν οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από γνωστό κύκλωμα που νοθεύει ποτά και ετοιμαζόταν να τα διοχετεύσει προς κατανάλωση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Τον εγκλεισμό σε ψυχιατρικό νοσοκομείο του 48χρονου που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού σκότωσε τη μητέρα του αυτοτραυματίστηκε και πυρπόλησε το διαμέρισμά τους διέταξε ο εισαγγελέας επιβεβαιώνοντας τα πρώτα σενάρια αναφορικά με την τραγωδία στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ,

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα,4-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

και Άρης – ΑΕΚ. 3-2

Για τα πλέι άουτ, Βόλος-ΟΦΗ 5-0

Την πρόκριση για τον τελικό του χωμάτινου τουρνουά masters που διεξάγεται στη Ρώμη πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με φοβερή ανατροπή.

Το καλύτερο άλμα στον κόσμο στο μήκος έκανε σήμερα ο Μίλτος Τεντόγλου πηδώντας στα 8,36 μέτρα. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ «Βεργώτεια 2022 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο που είχε ο Ινδός Μουραλί Σρεεσενκάρ.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος για αύριο με λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα