back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γλυκιά ισοπαλία του Ολυμπιακού και φιέστα…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ματς – φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα. Με πολλά νέα πρόσωπα οι «ερυθρόλευκοι» και πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων και τον κόσμο που γέμισε το Καραϊσκάκη για να απολαύσει τη γιορτή. Στις αντεπιθέσεις στήριξαν το παιχνίδι τους οι φιλοξενούμενοι.

Στο 1-1 έμειναν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε ένα ματς που εξ αρχής ήταν γιορτή για την ερυθρόλευκη οικογένεια, καθώς ήταν η βραδιά της φιέστας για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Ένας Ολυμπιακός που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος του αντιπάλου του απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε κυρίως με τις αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί κάποια αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν οι πρωταθλητές. Στα τελευταία λεπτά πάντως, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που κυνήγησαν με μανία το νικητήριο τέρμα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 41’ Καρβάλιο – 2’ Σοάρες

Κίτρινες: 14’ Παπασταθόπουλος, 31’ Φαντιγκά, 50’ Κούρτιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Τζολάκης – Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46’ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κανέ, Κούντε (71’ Εμβιλά) – Φαντιγκά (58’ Λόπες), Καρβάλιο, Ροντρίγκες (84’ Βαλμπουενά) – Τικίνιο (71’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (4-3-3): Πασχαλάκης – Σάστρε (87’ Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης – Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί) – Μίτριτσα (76’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71’ Άκπομ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα