back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα υποβάλει η Φινλανδία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Σάουλι Νιινίστο. Όπως τόνισε, αυτό τα «μεγιστοποιήσει» την ασφάλεια της χώρας. Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάννα Μαρίν, δηλώνει ότι ελπίζει ότι το κοινοβούλιο θα εγκρίνει την απόφαση υποβολής αίτησης στον οργανισμό. «Είναι μία ιστορική ημέρα. Μια νέα εποχή αρχίζει», δήλωσε ο Φινλανδός πρόεδρος Σάουλι Νιινίστο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αύριο το βράδυ το σημαντικό ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο Λευκό Οίκο. Την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Κογκρέσο.

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά αρπαγές ατόμων, εκβιάσεις και κλοπές από οικίες. Σε παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μέγαρα, Σαλαμίνα και Εξαμίλια Κορινθίας συνελήφθησαν επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένα επιπλέον μέλος της οργάνωσης.

Μηχανική βλάβη εμφάνισε σε ένα από τους τέσσερις κινητήρες του, το επιβατικό-οχηματαγωγό «Champion Jet 1» , ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τη Σέριφο. Στο πλοίο επιβαίνουν 412 άτομα και 30 μέλη πλήρωμα. Το πλοίο συνεχίζει με μειωμένη ταχύτητα προς τη Σέριφο. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι τον αριθμό των εισακτέων για τα πανεπιστήμια της χώρας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ο συνολικός αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ανέρχεται σε 68.394.

70.000 οι πολίτες που ψήφισαν έως τις 2 το μεσημέρι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Στη Γερμανία, εκλογές σήμερα στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Εκτιμάται ότι θα αναμετρηθούν στήθος με στήθος, οι κυβερνώντες συντηρητικοί με τους Σοσιαλδημοκράτες.

Στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας επιχείρησαν σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της Κυριακής της Καθαριότητας. “Η κορύφωση της προσπάθειας των καθημερινών μας ενεργειών για την φροντίδα και την καθαριότητα της πόλης, πραγματοποιείται κάθε Κυριακή” το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, Νίκου Αβραμίδη, στο Facebook.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την τελευταία αγωνιστική των Play Out…

στις 19:30 παίζουν Ιωνικός – Παναιτωλικός, Λαμία- Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική, με νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και ενδεχόμενο βροχής στα δυτικά και βόρεια του νομού. Θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα