back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με το μυαλό στα μπαράζ η Λαμία

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε στη Λαμία το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play out της Super League.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας έχει πλέον μπροστά του τα δύο ματς των μπαράζ με τη Βέροια, μέσω των οποίων θα προσπαθήσει να ανανεώσει την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι Περιστεριώτες αφήνουν πίσω την απογοητευτική φετινή χρονιά και ελπίζουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών τη νέα περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 11΄, αλλά η κοντινή προβολή του Κουλούρη σταμάτησε στο δοκάρι του Γκαραβέλη. Η Λαμία, που είχε εμφανώς το μυαλό της στα επερχόμενα μπαράζ, είχε ένα καλό σουτ του Λούκας στο 29΄ που απέκρουσε ο Μάριτς κι ένα άστοχο σουτ του Νούνιες από καλή θέση στο 31΄, αλλά σε γενικές γραμμές η αθηναϊκή ομάδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο 53΄ ο Κουλούρης πήγε να βάλει ένα φανταστικό γκολ με «τακουνάκι», αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Μαρτίνεθ να μη βρίσκει στόχο με κεφαλιά από πολύ κοντά.

Στο 71΄ η Λαμία έφτασε «μια ανάσα» από το γκολ, όμως το σουτ του Σιμόν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, και η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Νταβιώτη στο 88΄ να βρίσκεται απέναντι από τον Γκαραβέλη, ο οποίος όμως απέκρουσε.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Κίτρινες: Γκέντσογλου, Μαρτίνεθ

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης (83΄ Βύντρα), Νούνιες, Αραμπούλι (62΄ Μανούσος), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπανγκουρά (69΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (70΄ Μανουσάκης), Γκέντσογλου (62΄ Τιρόνε), Λούκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Μάριτς, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Ερλινγκμαρκ (46΄ Στρούγγης), Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (46΄ Σάλομον), Χαρίσης, Καρτάλης (63΄ Νταβιώτης), Μουνίθ (46΄ Ναμπί), Τζαβίδας (63΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα