back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Θεοδωρικάκος: Εντείνουμε τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Στην προσαγωγή μεταξύ άλλων 129 αλλοδαπών που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια νέας επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Ομόνοια και συγκεκριμένα πέριξ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. ) της Αμυγδαλέζας.

Στην επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 442 άτομα και συμμετείχαν 147 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας)

Η νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για συνέχιση με αμείωτη ένταση των ειδικών επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εντείνουμε τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή όλων των Μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και ασφαλώς, των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο δρόμος για να ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.»

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα