back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ένα ακόμη… βήμα του Μεγάλου Περίπατου της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Προχωράει… ο “Μεγάλος Περίπατος” στην Αθήνα καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την μελέτη με τίτλο “Μελέτη ανάπλασης της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας του Δήμου Αθηναίων”, καθώς και τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Βασιλίσσης Όλγας.

“Πρόκειται για ένα έργο για παιδιά μας και τα εγγόνια μας” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης καυτηριάζοντας την απουσία του επικεφαλής της “Ανοικτής Πόλης” Νάσου Ηλιόπουλου από την συζήτηση, καθώς και την απουσία του επικεφαλής της “Αθήνας είσαι Εσύ” Παύλου Γερουλάνου, η παράταξη του οποίου ζήτησε αναβολή ψήφισης του έργου για 15 ημέρες ώστε να δοθεί ο χρόνος στους δημοτικούς συμβούλους για μια δεύτερη ανάγνωση της μελέτης.

Ο κ. Μπακογιάννης απέρριψε το ενδεχόμενο της αναβολής ψήφισης της μελέτης τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο θα δώσει πολλές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πλάκας ενώ θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τις παραδοσιακές γειτονιές της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι και οι δύο απόντες δήλωσαν ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο δικαιολογώντας την απουσία τους.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα