back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης έως 10 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης έως τις 10 Ιουνίου ανακοίνωσε η εταιρεία «Νέα Οδός». Οι ρυθμίσεις αφορούν το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (24ο χλμ έως 29,2ο χλμ), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 21:00 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Σάββατο έως και Πέμπτη, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας.

Για την υλοποίηση των εργασιών στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου.

Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα