back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«ΠΟΛΗχρωμη Αθήνα» σήμερα στον σταθμό της πόλης!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στο πλαίσιο των γενεθλίων των 35 χρόνων του Αθήνα 9.84, ο σταθμός της πόλης, εστιάζει στη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας και Ιντερφοβίας. Αλλάζει ολόκληρο το πρόγραμμά του και, σε συνεργασία με το περιοδικό Antivirus (avmag.gr), φιλοξενεί στους 98.3 FM  πολιτικούς, συλλογικότητες, καλλιτέχνες και  οργανώσεις προσπαθώντας να δώσει φωνή στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ κάθε εκπομπή φιλοξενεί συζητήσεις για την καμπάνια «Πες το Ναι» αλλά και για τις διακρίσεις, τη βία, τη ρητορική μίσους, τη μείωση νομικής και κοινωνικής προστασίας θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, όσα δηλαδή καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει η lesbian,  gay, bi, intersex, queer και trans κοινότητα λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Κεντρικό μας σύνθημα: «ΠΟΛΗχρωμη Αθήνα»

Στόχος μας: η συμβολή στην καταπολέμηση των διακρίσεων και η ενίσχυση της αξιοπρέπειας και του σεβασμού.

Σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου ο Αθήνα 9.84  και το περιοδικό ANTIVIRUS, εκπέμπουν  LIVE από την πλατεία Κοτζιά μέσα από το pop up εξωτερικό στούντιο του σταθμού της πόλης.

Ελάτε να συναντηθούμε!

Οι καλεσμένοι μας είναι:

08:00-09:00: Νικόλας Γιατρομανωλάκης (Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού)

«Η σημερινή ημέρα είναι μια ευκαιρία να πούμε σήμερα τέλος στην ανισότητα, τις διακρίσεις» δήλωσε από τον αέρα του Αθήνα 9.84 ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

«Αυτή η μέρα δεν είναι να ακούνε μόνο οι ΛΟΑΤΚΙ συμπολίτες μας, αλλά όλοι. Κάθε μέρα είναι και μια μέρα διεθνής για κάτι. Σήμερα έχουμε μια μέρα που σηματοδοτεί την ημέρα εκείνη που αποχαρακτηρίστηκε η ομοφυλοφιλία από ψυχική διαταραχή. Είναι σημαντικό γιατί είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει κάτι κακό, περίεργο, ανώμαλο…αλλά κάτι διαφορετικό, όπως τελικά όλοι μας είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε διαφορετικοί ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. Αυτή η διαφορετικότατα έχει αποτελέσει αφορμή για διακρίσεις κι αποκλεισμούς κι είναι μια ευκαιρία να πούμε σήμερα τέλος στην ανισότητα, τις διακρίσεις. Είναι μια ευχή, ένας σκοπός, μια διαδρομή, μια εξελικτική πορεία κι είμαστε στο μέσον της. Έχουν γίνει βήματα, αλλά μιλάμε ακόμη για μια πορεία. Τίποτε δεν τελειώνει. Δεν υπάρχει αυτή η στιγμή που τελειώνει. Πάντα τα πράγματα προχωράνε κι εξελίσσονται» σημείωσε.

«Ο πρωθυπουργός σήμερα θα στείλει ένα μήνυμα για την ημέρα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ότι είμαστε στο δημοτικό ραδιόφωνο, σε ένα ανοιχτό στούντιο σε κεντρική πλατεία της Αθήνας και με ένα γκέι μέλος της κυβέρνησης, λίγα χρόνια πριν δε θα το πιστεύαμε ότι μπορεί να συμβεί και σήμερα… είμαστε εδώ. Γι’ αυτό λέω ότι εξελίσσονται τα πράγματα» κατέληξε ο κ. Γιατρομανωλάκης.

 

09:00 –09:30 Γιώργος Καπουτζίδης

«Η τρανσφοβία, η ομοφοβία αντιμετωπίζεται πρώτα μέσα από το σπίτι. Οι γονείς πρέπει κυρίως να προστατεύσουν και να ενδυναμώσουν τα παιδιά τους, να τα υποστηρίξουν και να τους δώσουν θάρρος. Πάντα έρχεται η στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν κι αυτή η περίοδος είναι η στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν» ανέφερε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σημειώνοντας ότι «το θέμα δεν είναι μόνο να πούμε το “ναι” και να γίνει ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων. Το θέμα είναι να σταματήσουν οι ομοφοβικές επιθέσεις». «Να καταλάβει εκείνος που τις κάνει ότι δεν έχει το δικαίωμα κι αν δεν το καταλαβαίνει, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε, όχι να επιτεθούμε. Να μη σκύβουμε το κεφάλι. Είναι θέμα εκπαίδευσης και ξεκινάει μέσα από το σπίτι του κάθε παιδιού» σημείωσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στη νέα του σειρά “Σέρρες” με την οποία όπως είπε, θέλει να βοηθήσει τις ελληνικές οικογένειες

 

09:30 -10:00: Κώστας Μπακογιάννης (Δήμαρχος Αθηναίων)

Τη σημερινή πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 εξήρε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «θέλουμε μια πόλη που ο καθένας κι καθεμία να είναι αυτός ή αυτή που θέλει να είναι, μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη ακομπλεξάριστη, μια πόλη συμπεριληπτική, μια πόλη από όλους για όλους. Αυτό είναι το μέλλον που έρχεται με ορμή».

«Υπάρχει ακόμη θέμα ορατότητας, υπάρχει έλλειμμα ίσων δικαιωμάτων γι’ αυτό έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την καμπάνια “πες το ναι” και με κάθε εύκαιρα δηλώνω δημόσια την επιθυμία μου να μπορέσουμε επιτέλους να οργανώσουμε τον πρώτο γάμο εδώ στο δημαρχείο της Αθήνας. Είναι ένα πέρασμα που πρέπει να γίνει και να γίνει άμεσα. Κινήσεις όπως του Γιώργου Καπουτζίδη στη Eurovision είναι σημαντικό να γίνονται. Πρέπει να συζητάμε ανοιχτά και να μην κρυβόμαστε» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με το περιβάλλον τους, συχνά πέφτοντας θύματα κακοποίησης φυσικής ή λεκτικής και παρέπεμψε
στη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” την οποία στηρίζει ο Δήμος Αθηναίων.

«Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πάρα πολλά, μια σειρά από νομοθετικές πρωτοβουλίες και κινήσεις που είναι ουσιαστικές. Μπορεί να μην παίζουν “πρώτα θέματα” στα ΜΜΕ, αλλά μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα λιγότερο δύσκολη και να προσφέρουν μια ανακούφιση, ένα χάδι» πρόσθεσε ενώ μίλησε και για την επιστροφή Athens Pride. «Ξαναβρισκόμαστε μετά από δύο χρόνια, στο Athens Pride στις 10- 18 Ιουνίου στην Αθήνα. Είναι μια γιορτή αγάπης, της αγάπης που πάντα νικάει» τόνισε.

 

10:00 – 11:00: Βασίλης Θανόπουλος – avmag.gr (Media και συμπερίληψη στο Δημόσιο Λόγο, Πες το Ναι)

«Έχουν γίνει βήματα, αλλά χρειάζονται πολλά ακόμη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος» τόνισε -μιλώντας στον Αθήνα 9.84- ο Bασίλης Θανόπουλος, αρχισυντάκτης του περιοδικού Antivirus magazine. Σημείωσε ωστόσο ότι γίνεται μία προσπάθεια και χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή ​πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84.

«Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα είχαν πάντα φωνή, αλλά δεν είχαμε συνηθίσει να την ακούμε. Υπήρχαν πάντα πολλές οργανώσεις. Το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα εξελίσσεται. Εμείς με το περιοδικό μας προσπαθήσαμε να σπάσουμε το φόβο. Αυτή τη στιγμή, στη δημόσια ζωή υπάρχουν ακόμη τομείς που δεν αναγνωρίζουν τη διαφορετικότητα εντός εισαγωγικών κατά τη γνώμη μου. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά δεν πρέπει να γίνεται αυτό αφορμή να μην έχουμε ίσα δικαιώματα» τόνισε.

Παράλληλα μίλησε για την εκστρατεία «Πες το Ναι!» σημειώνοντας ότι δεν είναι μόνο να αναγνωριστεί το δικαίωμα στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για την αναγνώριση οικογενειών που υπάρχουν.

«Το σύμφωνο συμβίωσης είναι η αναγνώριση κάποιων δικαιωμάτων. Εμείς θέλουμε ισότητα στο γάμο, να απολαμβάνουμε τα ίδια δικαιώματα. Σίγουρα έχουν γίνει βήματα από την πολιτεία προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κι άλλα. Πρώτα πρέπει να θεσμοθετήσεις για να δημιουργήσεις ασφάλεια και στη συνέχεια η εκπαίδευση ως πυρήνας και θεμέλιο, να αναλάβει τη συνέχεια» πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Θανόπουλος, χαρακτήρισε την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου ως μια ανοιχτή πληγή. «Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση ομοφοβίας» κατέληξε.

 

11:00 – 12:00: Μιχάλης Λώλης, Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωπος της Ελληνικής ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Police Action – Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και μέλος των ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών Ευρώπης

«Η αλήθεια είναι ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι συνυφασμένο με την ανδροπρέπεια κι οι γυναίκες δέχονται σεξιστικές επιθέσεις. Εγώ είμαι ένα παράδειγμα αποδοχής μέσα στην αστυνομία» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Μιχάλης Λώλης,  Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωπος της Ελληνικής ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Police Action – Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και μέλος των ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών Ευρώπης.

Ο ίδιος μίλησε για την αποδοχή που βρήκε στην οικογένειά του και την απόφασή του να μην κρύβεται και να είναι ειλικρινής απέναντι σε όλους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Ήθελα την ορατότητα».

Όπως είπε στην Αστυνομία υπάρχουν και ομοφυλόφιλες γυναίκες και δύο τρανς αστυνομικοί. «Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες, έγιναν προσπάθειες και ήδη είναι δύο ακόμη παραδείγματα αποδοχής μέσα στο Σώμα» ανέφερε.

Ο κ. Λώλης χαρακτήρισε σημείο προόδου που ο πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα με αφορμή αυτή τη μέρα. «Η ομοφοβία είναι επιλογή και σας καλούμε να πάψετε να είστε ομοφοβικοί. Η αστυνομία θα είναι δίπλα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η ΕΛΑΣ πρέπει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τα άτομα που δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις. «Πρέπει να καταγγέλλεται ο ρατσισμός που εκδηλώνεται και με εγκληματικές πράξεις κι αυτός είναι ένας από τους στόχους του Τμήματος κατά της Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ, να προστατεύει τα άτομα- θύματα χωρίς διακρίσεις. Ο αστυνομικός πρέπει να φέρεται με ανθρωπιά, να μην αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τους ανθρώπους».

Όσον αφορά το Athens Pride τόνισε ότι είναι αμφίβολη αν θα συμμετάσχουν οι ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικοί στη φετινή διοργάνωση. «Ακόμη και η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ δεν είναι ακόμη έτοιμη να μας δεχτεί. Δυστυχώς, συνάδελφοί μου έχουν δώσει αρνητικά δείγματα γραφής, αλλά όλοι οι αστυνομικοί δεν είμαστε ίδιοι. Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα η κυβέρνηση θα φέρει και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων» κατέληξε.

12:00 – 13:00: Ελένη Κωστοπούλου: Όλοι είναι ίσοι

«Είναι απάνθρωπος ο τρόπος που αντιμετωπίζουν πολλοί την διαφορετικότητα. Οι γονείς δεν μπορούν να επιλέξουν την σεξουαλικότητα του παιδιού τους μπορούν όμως να τους διδάξουν την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, ότι όλοι είναι ίσοι από την στιγμή που δεν βλάπτουν κανέναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Κωστοπούλου, μητέρα του Ζακ μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεονώρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

 

Θάνος Βέσσης υπεύθυνος των εκδόσεων και του πρώτου ΛΟΑΤΚΙ+ βιβλιοπωλείου «Πολύχρωμος Πλανήτης»: O ρόλος της εκπαίδευσης είναι ο πιο σπουδαίος

«Ευτυχώς προχωρούν τα πράγματα… » είπε ο Θάνος Βέσσης, υπεύθυνος των εκδόσεων και του πρώτου και μέχρι σήμερα μοναδικού ΛΟΑΤΚΙ+ βιβλιοπωλείου «Πολύχρωμος Πλανήτης». Μιλώντας στην Ελεωνόρα Ορφανίδου και στην Ελευθερία Κουμάντου όπως είπε: «ο ρόλος της εκπαίδευσης είναι ο πιο σπουδαίος, αναλαμβάνει να προχωρήσει στο στάδιο της ενσωμάτωσης».

«Σιγά σιγά αλλάζουν τα πράγματα, γίνονται νομοθεσίες, διατάγματα, εκπαιδεύσεις σε δημοσίους υπαλλήλους, σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς κι είναι απαραίτητο σε αυτά όλα να συμμετέχουν άνθρωποι από τις Οργανώσεις, οι οποίοι μιλούν από εμπειρία, από την καρδιά τους και δε χρειάζονται πιστοποιήσεις…», τόνισε.

 

13:00 – 14:00: Χάρης Κούντουρος (Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα – Voice Up, Έρευνα FRA): H ισότητα αφορά όλους μας

 «Η ανεκτικότητα και η ισότητα αφορά όλους μας και όχι μόνο την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων εμπέδωσης της ισότητας που αποτελεί και βασικό στόχο της Επιτροπής. Μπορεί οι κοινωνίες να είναι πιο ανοιχτές, πιο ανεκτικές, να έχει βελτιωθεί ο βαθμός αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ αλλά παράλληλα υπάρχει αύξηση της ρητορικής μίσους και των εγκλημάτων μίσους. Μία πόλωση την οποία την βλέπουμε και σε άλλες περιπτώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως στο πισωγύρισμα των ΗΠΑ στο θέμα των αμβλώσεων. Αυτό δήλωσε ο Χάρης Κούντουρος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Αθηνά Κορλίρα και Αλεξάνδρα Βουδούρη.

Όπως είπε ο κ. Κούντουρος υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την αύξηση της ρητορικής μίσους όπως για πχ η ανάπτυξη της τεχνολογίας που πέρα από τα θετικά της δίνει τη δυνατότητα ανώνυμα και σκοτεινά κάποιοι πίσω από έναν υπολογιστή να βγάζουν την κακία και το μένος τους απέναντι στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τον Σεπτέμβριο με ψήφισμα το ευρωκοινοβούλιο κάλεσε τα κράτη μέλη να θεσπίσουν νομοθεσία κατά της ρητορικής μίσους και η Κομισιόν να αναγάγει τη ρητορική μίσους σε έγκλημα ενώ και η Φον ντερ Λάιεν δεσμεύτηκε ότι η Επιτροπή θα κινηθεί για την καταπολέμηση των διακρίσεων κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας: «Το Ευρωκοινοβούλιο μέσω ψηφισμάτων καλεί την Επιτροπή να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία. Το ευρωκοινοβούλιο μάλιστα μπορεί να κινηθεί νομικά κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αν η τελευταία δεν αναλάβει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία».

Τέλος αναφερόμενος στη θέσπιση Ζώνης Ελευθερίας στην ΕΕ τόνισε πως σε αυτήν τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας πρέπει να χαίρουν ασφάλειας, εκτίμησης και αξιοπρέπειας και ήρθε ως απάντηση σε όσα ακραία συνέβαιναν σε χώρες όπως στην Πολωνία όπου 100 περιοχές έβγαλαν ζώνες απαγόρευσης εισόδου σε ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

14:00 – 15:00: Magazino

15:00 – 16:00: Γ. Περρής: Η κοινωνία θέλει να ζει φανερά, με αλήθεια

 

«Είμαστε σε μια εποχή στην οποία μαθαίνουμε όλοι να αγαπάμε με τελείως διαφορετικό τρόπο. Όμως αυτή η αλλαγή θα πάρει πολύ χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Περρής μιλώντας στην Τασούλα Επτακοίλη τονίζοντας ότι έχουν γίνει θετικά βήματα.

«Η κοινωνία θέλει να ζει φανερά, με αλήθεια. Δεν ζητάω να με αποδεχθείς. Ζητάω να καταλάβεις ότι είμαστε ισάξιοι. Έχουμε τα ίδια δικαιώματα με όλους» τόνισε. «Όταν αποκάλυψα την ταυτότητα μου πήρα στην αρχή πολύ άσχημα σχόλια. Με είχαν πιάσει τα κλάματα. Αυτό που κρατάω όμως είναι τα αμέτρητα μηνύματα από νέους αγόρια και κορίτσια, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό που με ευχαριστούσαν, τους έδωσα θάρρος, τους έδωσα έτσι ένα παράδειγμα ότι υπάρχει μια εικόνα κανονικότητας. Αν μπορώ με το δημόσιο λόγο που έχω να καλύψω ένα κενό που δεν υπήρχε όταν μεγάλωσα, σημαίνει ότι έχω ολοκληρώσει ένα μέρος της ατομικής ευθύνης πάνω στη Γη», είπε ο ο Γιώργος Περρής.

16:00 – 17:00: Γ. Ιωαννίδης (Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου): Προστασία και σεβασμός προς όλους

«Η σημερινή μέρα είναι από τις παγκόσμιες ημέρες που έχουν νόημα να υπάρχουν, γιατί πρώτον ανταποκρίνονται στο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και δεύτερον διότι εδώ έχουμε ανοιχτά θέματα όπως να αλλάξουν αντιλήψεις, η νομοθεσία και διάφοροι θεσμοί που έχουν ελλείμματα προστασίας των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Γιάννης Ιωαννίδης.

«Όταν υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των άλλων υπερασπιζόμαστε τα δικά μας δικαιώματα που είναι ίδια για όλους και απαιτούν προστασία και σεβασμό προς όλους», υπογράμμισε τονίζοντας ότι «στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διασφάλιση των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων η ελληνική νομοθεσία είναι σε καλό επίπεδο. Υπάρχουν μια σειρά νόμοι που προωθούν την καταπολέμηση των διακρίσεων και τιμωρούν πράξεις που έχουν ρατσιστικό κίνητρο ή φέρουν βλάβη στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ προσώπων. Το πρόβλημα που έχουμε είναι στην εφαρμογή της νομοθεσίας. Ένα κλασικό θέμα είναι πως θα προστατεύσει η Αστυνομία τα ευάλωτα πρόσωπα, όχι μόνο τα ΛΟΑΤΚΙ. Έχουν γίνει αρκετά βήματα το τελευταίο διάστημα με τα τμήματα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας στην Ελληνική Αστυνομία και στο υπουργείο Δικαιοσύνης με εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς που ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα. Όμως πρέπει να γίνουν πράξη μια σειρά από προγράμματα εκπαίδευσης δημοσίων λειτουργών με πρώτους τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και τους δημόσιους υπαλλήλους» είπε και τόνισε ότι «είναι θετικό το ότι βγήκε και μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

17:00 – 18:00: Στέλλα Μπελλιά (Οικογένειες Ουράνιου Τόξου)

18:00 – 19:00: Γραμμή 11528- Θάνος Βλαχογιάννης

 

Σπύρος Μποβιάτσης– Colour Youth

 

19:00 – 20:00: Άννα Απέργη (Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img