back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αταμάν: «Έχω σπουδαίους παίκτες, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

Διαβάστε επίσης

Στην πορεία της Εφές στη φετινή Ευρωλίγκα αλλά και στο ενδεχόμενο να στεφθεί η ομάδα του πρωταθλήτρια Ευρώπης, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως η φετινή ήταν μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα του, προσθέτοντας πως έχει μεγάλη πίστη στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εφές:
«Ήταν υπέροχο που κατακτήσαμε πέρσι τον τίτλο. Γιορτάσαμε όλοι μαζί, είμαι σίγουρος πως όλη η Τουρκία πανηγύρισε μαζί μας. Τώρα, φυσικά, αν καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε πάλι, θα είναι ακόμη πιο ωραίο, για να σηκώσω τις γροθιές μου μαζί με τον κόσμο.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος. Βρήκαμε ρυθμό μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως αν καταφέρναμε να μπούμε στα playoffs, η ομάδα θα παίξει όπως ξέρει. Αυτό έγινε.

Έχω σπουδαίους παίκτες. Στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, αυτό που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Με αυτή την αυτοπεποίθηση μιλάω, γιατί θέλω να τη μεταφέρω στους παίκτες μου.

Όλοι βρήκαν το πραγματικό κίνητρο. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Δύο αγώνες έμειναν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα