back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 38χρονης από την Κίνα

Διαβάστε επίσης

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 38χρονης Κινέζας που το πτώμα της είχε βρεθεί μέσα σε βαλίτσα σε δασική έκταση στα Βίλια στις 29 Δεκεμβρίου του 2020 ενώ από τις 17/10/2020 είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της στο ΑΤ Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος Κινέζος ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή της Ομόνοιας γνώριζε την άτυχη γυναίκα που έμενε κοντά στην ίδια περιοχή και σύχναζαν στο καζίνο της Πάρνηθας. Ως κίνητρο του εγκλήματος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είναι το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει εντόκως 10.000 ευρώ στον δράστη και αυτός αδυνατούσε να το ξεπληρώσει. Έτσι φέρεται να την στραγγάλισε και για να εξαφανίσει τα ίχνη της, έβαλε τη σορό σε μια βαλίτσα και την πέταξε σε ερημική δασική έκταση στα Βίλια.

Αν και ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν προκύψει σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του από τα κινητά τηλέφωνα του ίδιου και του θύματος αλλά και από μαρτυρίες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα