back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συμπλοκή μαθητών στο Άλσος Βεΐκου – 5 συλλήψεις

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Γαλατσίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), πέντε ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της απειλής, της απόπειρας κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα πρωινές ώρες χθες εντός του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια που στο χώρο βρίσκονταν μαθητές δύο Γυμνασίων, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, πέντε μαθητές από το Γυμνάσιο που φοιτούσε ο 14χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του, προσέγγισαν δύο μαθητές από Γυμνάσιο περιοχής του Παγκρατίου αρχικά τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν ελαφρά.

Επιπρόσθετα, ένας από τους κατηγορουμένους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έναν εκ των παθόντων, ενώ άλλος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των δύο σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά ενώ ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων και με προφορική εντολή οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δημήτρης Πέρρος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα