back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ μετέχει σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εξέφρασε την επιθυμία του να δει την ομάδα του να θριαμβεύει ξανά – είτε παίξει ο ίδιος, είτε όχι.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτίμησε ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρόσφατο για τα playoffs, ενώ τόνισε ότι δεν έχει σημασία αν η ομάδα του απέκλεισε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να φτάσει ως εδώ, καθώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει.

Αναλυτικά:
«Όπως έχω ξαναπεί, τους τελικούς έχει σημασία να τους νικήσεις, αυτό μένει, όχι η εμφάνιση, το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξες ή δεν έπαιξες, σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Ακόμη ένας τελικός, όλοι είναι ξεχωριστοί, φέτος έχουμε ακόμη ένα κίνητρο να συνεχίσουμε την πορεία μας στον θεσμό. Είναι πολύ δύσκολο ματς, το ξέρουμε, θέλουμε να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να νιώθουμε ότι κάναμε καλή χρονιά.

Στο τέλος όλοι θα σκεφτούν ποιος πήρε τον τίτλο, όχι ποιον απέκλεισε μέχρι τον τελικό. Το σημαντικό είναι να νικήσουμε γιατί η σεζόν ήταν δύσκολη και κουραστική. Ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει για να φτάσουμε ως εδώ, σημαντικοί είναι οι τίτλοι.

Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, κι εγώ ως αρχηγός θέλω να έρθει το Κύπελλο είτε παίξω, είτε όχι.

Εντελώς διαφορετικό ματς με αυτό του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει ρεβάνς ούτε βαθμοί, ως σύλλογος έχουμε περισσότερη εμπειρία σε τελικούς αυτά τα χρόνια αλλά ξέρουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού και ότι έκαναν αλλαγές στο τελευταίο ματς.

Ο προπονητής μας έχει ζήσει κι αυτός τελικούς, έχει και Champions League, είναι έμπειρος, αυτός πρέπει να μας πει τι να κάνουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της ομάδας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα