back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μ. Γκαγκά: Αισθάνομαι ασφάλεια στο Νοσοκομείο Ζακύνθου

Διαβάστε επίσης

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκαγκά η οποία επισκέπτεται τη Ζάκυνθο θα εκπροσωπήσει σήμερα την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 158ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Μητέρα Ελλάδα.

Η κ. Γκαγκά έφθασε χθες το απόγευμα στη Ζάκυνθο με το πλοίο της γραμμής και αμέσως επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «’Αγιος Διονύσιος», όπου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου και σε θαλάμους ασθενών και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις ανησυχίες που της μετέφεραν τόσο οι γιατροί όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά το τέλος της ξενάγησης της δήλωσε «ικανοποιημένη» χαρακτηρίζοντας το Νοσοκομείο ως «πάρα πολύ καλό από άποψη δομής, καλοχτισμένο με καινούριες μονάδες».

«Αισθάνομαι ασφάλεια στο Νοσοκομείο Ζακύνθου», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα και για τα προβλήματα που υπάρχουν είπε ότι ενημερώθηκε και θα κάνει ότι μπορεί για τα 127 Νοσοκομεία που υπάρχουν στην Ελλάδα και χρειάζονται όλα στήριξη.

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου όπου συμμετείχαν ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννης Καρβέλης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιώργος Ραγκούσης, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κατερίνα Μοθωναίου αλλά και εκπρόσωποι των γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα