back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον πλανήτη η μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων. Η πρώτη χώρα που επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα είναι το Βέλγιο. Η Νέα Υόρκη ήδη επαναφέρει το σενάριο για την χρήση προστατευτικής μάσκας. Από την άλλη ο Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σήμερα από την Θεσσαλονίκη όταν ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα ότι αυτός και οι συνεργάτες του δεν ανησυχούν πως θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο . «Νομίζω ότι ο στόχος όλων μας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρλά.

Στο Αττικόν νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο 29χρονος τουρίστας που μεταφέρθηκε από την Κεφαλονιά ως ύποπτο κρούσμα για πιθανή μόλυνση από την ευλογιά των πιθήκων. Μαζί του σε δωμάτια αρνητικής πίεσης και η συνοδός του η οποία είναι ασυμπτωματική. Τα επιβεβαιωτικά αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται αύριο.

2.385 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. . Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 11.Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 156

Μία ημέρα μετά την κατάχτηση του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό υπογράφηκαν στο δημαρχείο της Αθήνας οι συμβάσεις με τις οποίες η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση . Οι υπογραφές από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, και τους εμπλεκόμενους φορείς μπήκαν παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη . «το διπλό όνειρο της Αθήνας και του Παναθηναϊκού αποκτά επιτέλους «σάρκα και οστά». «Με αυτές τις υπογραφές, περνάμε αποφασιστικά στο επόμενο στάδιο της υλοποίησης.”, αναφέρει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων. Ο κ. Μπακογιάννης διαβεβαίωσε ότι η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί .

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Σαντορίνη όταν 63χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της σε κρουαζιερόπλοιο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σκάφος στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» της Σαντορίνης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες του συνεδρίου του κόμματος. Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης στη δευτερολογία του τόνισε ότι “Η νίκη είναι κοντά όποτε επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τις εκλογές” και εμφανίστηκε επικριτικός έναντι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ανήκουν στις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος , του ελιτισμού και του λαϊκισμού.

Στα της Ουκρανίας

Από έκρηξη τραυματίστηκε σήμερα ο διορισμένος από τη Ρωσία δήμαρχος της ουκρανικής πόλης Ενερχοντάρ, που βρίσκεται δίπλα στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης,. Ο Αντρέι Σέβτσικσ σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA, νοσηλεύεται στην εντατική, μετά την έκρηξη.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος και αύριο στην Αττική. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα