back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Α. Σιμητροπούλου: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές όποτε κι αν γίνουν

Διαβάστε επίσης

«Η χώρα, όποτε κι αν γίνουν τελικά οι εκλογές, έχει μπει ήδη σε προεκλογική περίοδο όπως προκύπτει και από την επισήμανση του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του ότι κατέβασαν ρολά και έχουν μπει σε προεκλογικό κλίμα. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει αναφερθεί στην ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα το συντομότερο σε εκλογές. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι όποτε κι αν γίνουν», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε ψευτοδιλήμματα αλλά θα μείνει σε θετική ατζέντα και στην διαμόρφωση προτάσεων – λύσεων για τα προβλήματα της κοινωνίας: «Η πρώτη Κυριακή για εμάς είναι σημαντική καθώς θα διαμορφώσει του όρους. Είναι θεσμικό ατόπημα να λέει η κυβέρνηση πως θα “κάψει” την πρώτη Κυριακή και φυσικά από τη μία να αναφέρεται ο πρωθυπουργός για αυτοδυναμία και την άλλη -βλέποντας τις δημοσκοπήσεις- να μιλάει για κυβέρνηση συνεργασίας».

Όπως σχολίασε ο μεν ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι επιδιώκει προοδευτική διακυβέρνηση κάτι που δεν θα έπρεπε να αναφέρει όταν συγκυβέρνησε με τους ΑΝΕΛ και από την άλλη έχουμε την ανεπάρκεια όπως αποδείχθηκε της κυβέρνησης στον χειρισμό όλων των μεγάλων θεμάτων όπως τις καταστροφές από την κακοκαιρία, την πανδημία με τα εκατοντάδες θύματα και τώρα με το ενεργειακό κόστος και την ακρίβεια.

Τέλος η Αναστασία Σιμητροπούλου ανέφερε ότι: «αν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υποχωρήσουν τότε διαμορφώνονται άλλοι όροι και πολιτικοί συσχετισμοί και ο λαός θα κληθεί να δώσει σε αυτό την απάντηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα