back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στο Φόρουμ του Νταβός σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας θα συμμετάσχει σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , ο οποίος θα έχει συναντήσεις με παράγοντες επενδυτικών φορέων, ενώ θα συμμετάσχει και σε δείπνο με την πρόεδρο της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του επενδυτικού ταμείου Mubadala, Khaldoon Khalifa Al Mubarak.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον ιδρυτή και Διευθυντή Επενδύσεων του επενδυτικού φορέα Bridgewater Associates, Ray Dalio.

Στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Jigsaw, Jared Cohen.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας μεταφοράς και αποθήκευσης πρώτων υλών Trafigura, Jeremy Weir.

Στις 21:00 ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει και θα κάνει μία από τις τρεις εισαγωγικές τοποθετήσεις, μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde και τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Pedro Sánchez, σε δείπνο με αντικείμενο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και τον παγκόσμιο ρόλο της Ε.Ε. μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα