back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βουλή: Τρεις πρωτοβουλίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε επίσης

Η Πολιτεία θα καλύπτει πλέον τις δαπάνες διημέρευσης και διανυκτέρευσης των αστυνομικών που συνοδεύουν κρατουμένους κατά τη μεταγωγή τους, σύμφωνα με τροπολογία που θα καταθέσει στη Βουλή, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

« Αυτονοήτως το υπουργείο ικανοποιεί το αίτημα αυτό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων», τόνισε ο αρμόδιος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τη ψηφιοποίηση των διαδικασιών επίδοσης εγγράφων.
Επίσης, ο κ.Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι με άλλη ρύθμιση θα ορίζεται ποιοι κρατούμενοι θα μετακινούνται στα αγροτικά καταστήματα. « Η δική μας πρόταση είναι να μετακινούνται στα αγροτικά καταστήματα, όσοι εκτιμούν ποινή φυλάκισης χωρίς να έχουν πάρει μια φορά άδεια», ανέφερε ο υπουργός.
Με αφορμή σχετικές προτάσεις για βελτίωση του νομοσχεδίου, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι ο ίδιος ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα, η πρόνοια να μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να κάνει δωρεές στην ΕΛΑΣ, να επεκταθεί και στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα