back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βιασμό και κακοποίηση από τον πατέρα της κατήγγειλε 22χρονη στις Σέρρες

Διαβάστε επίσης

Μια απίστευτη τραγωδία βίωνε τα τελευταία 6 χρόνια μια 22χρονη κοπέλα από το Δήμο Σερρών, η οποία  κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό και την διαρκή σεξουαλική κακοποίηση της από τον πατέρα της από όταν ήταν ακόμη ανήλικη.

Η κοπέλα, συμφωνα με το diktyotv.gr κατέθεσε την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα, αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε.

Η τραγική περιπέτεια της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε το 2016 και συνεχίσθηκε όλα τα επόμενα χρόνια ειδικώς αφού εξαναγκάσθηκε να μένει μόνη της με τον πάτερα της μετά την εκδίωξη του τελευταίου από το οικογενειακό σπίτι και τον εξαναγκασμό της ίδιας από τη μητέρα της να ζήσει μαζί του.

Ο πατέρας της κοπέλας συνέχισε να την ενοχλεί και μετά την φυγή της από το σπίτι ενώ τους πρώτους μήνες του 2022, την προσέγγισε και η μητέρα της, καθώς είχε ενημερωθεί πως η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της, για όλα αυτά τα οποία της είχε κάνει.

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της, και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία.

Η κοπέλα απευθύνθηκε στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια και το μόνο που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της η οποία δεν την προστάτευσε παρότι η ίδια θεωρεί ότι τα γνώριζε όλα αλλά δεν έκανε τίποτα.

Πηγή:diktyotv.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα