back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δυο διασωληνωμένοι και δυο ανήλικοι νοσηλεύονται μετά την πυρκαγιά στο ΒΕΘ

Διαβάστε επίσης

Δύο άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κτίριο που στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, επί της οδού Αριστοτέλους.

Το απόγευμα διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δύο αγόρια 4 και 12 ετών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασαν αναπνευστική δυσχέρεια. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Στον δωδεκάχρονο χορηγήθηκε προληπτικά οξυγόνο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική συνολικά απομακρύνθηκαν 44 άτομα. Ανάμεσά τους και 30 μαθητές που βρίσκονταν σε παρακείμενο φροντιστήριο.

Όπως περιέγραψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Μάριος Αποστολίδης, συντονιστής επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 14:50 για την πυρκαγιά. Επειδή ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και υπήρχαν πληροφορίες ότι υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα κινητοποιήσαμε αμέσως μεγάλη δύναμη, 12 οχήματα, 40 πυροσβέστες και δύο ειδικά οχήματα για να μπορέσουμε να απεγκλωβίσουμε από τα μπαλκόνια, αν χρειαζόταν τα εγκλωβισμένα άτομα».

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα