back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ 9.84

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 γίνεται 35 και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό!

Το Σάββατο 28 απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, στο άγαλμα Καραϊσκάκη στο Ζάππειο, και τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου από τον πεζόδρομο της Ερμού, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα εντόπισε την ειδική κατασκευή Polaroid που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα 35 χρόνια του σταθμού της πόλης. Τράβηξε τη φωτογραφία σου, κάνε story και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που γίνεται σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Las Hotel & Spa!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

• Tag: @athina984

• Tag: @lashotelandspa

• Follow: @athina98

• Follow: @lashotelandspa

Ο/Η νικητής/τρια του διαγωνισμού (στο εξής «ο νικητής») θα κερδίσει ένα πενθήμερο ταξίδι για τέσσερα άτομα, με πρωινό και μια θεραπεία spa στο μαγευτικό ξενοδοχείο Las Hotel & Spa στο Γύθειο.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την 1η Ιουνίου  και ώρα 12:00 π.μ. με τη χρήση της πιστοποιημένης εφαρμογής random.org. Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στο προφίλ του Αθήνα 9,84 στο instagram.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το Instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ισοδυναμεί με δήλωση, ότι το Instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

Ο Αθήνα 9,84 δεν διατηρεί γενικά κανένα αρχείο των διαγωνιζόμενων, ψηφιακό ή άλλο. Οι φωτογραφίες θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά από τους υπεύθυνους social media του σταθμού, χωρίς τα αρχεία να εξαχθούν από το λογαριασμό του Αθήνα 9,84. Με την ανακοίνωση του νικητή όλα τα αρχεία θα διαγραφούν. Ο Αθήνα 9,84 θα διατηρήσει μόνο τα στοιχεία του νικητή και αυτό μόνο για τους λόγους τις απονομής του δώρου καθώς και τις ανακοίνωσης αυτού στο κοινό (μέσω του ραδιοφώνου και των Social Media), ενώ στη συνέχεια θα διαγράψει και τα στοιχεία αυτά. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ισοδυναμεί με ρητή αποδοχή της επεξεργασίας της φωτογραφίας από τον Αθήνα 9,84, μόνο για τον σκοπό που περιγράφεται πιο πάνω.

Καλή Επιτυχία!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα